vhtalot_IMG_0852

Toimistoista takaisin asunnoiksi

1980-luvulla henkilökunnan asunnoiksi rakennettu rivitalo muutettiin 1996 toimistokäyttöön. Silloin WC:t ja keittiöt purettiin ja tilat muutettiin toimistoiksi sopiviksi. Vuodet vierivät ja paikat nuhrautuivat. Vajaa 20 vuotta kovaa toimistokäyttöä tekivät tehtävänsä.

2013 oli aika muuttaa nuhraantuneet toimistot takaisin asuintiloiksi, tällä kertaa majoituskäyttöön. Tiloissa majoittuu keikkatyöntekijöitä, rakennusmiehiä ja muita asukkaita jotka tarvitsevat majoitusta tietyn ajanjakson tai vain muutaman päivän kuukaudessa. Asiakas halusi taloudellisen kevytremontin tiloihin. Remontissa rakennettiin uudestaan WC:t ja keittiöt sekä käytiin läpi kaikki pinnat maalipensselin kanssa. Lattiat saivat uudet laminaatit sekä sisäovet uusittiin. Myös sähkönousut ja keskukset uusittiin sekä tarkastettiin sähköjohdot ja -laitteet sekä uusittiin tarvittavilta osin. Majoitustilat ovat nyt turvalliset käyttää.

VH-Talot suunnitteli remontin sekä ehdotti materiaaleja ja kalusteita. Esimerkiksi keittiöt uusittiin kohtuulliselle laatutasolle. Keittiöt eivät ole uusinta designiä, mutta toimivat ja täyttävät tehtävänsä hyvin.

Asiakas oli tyytyväinen kokonaisuuteen. Remontin hinta pysyi kohtuullisena ja työ sujui rivakassa aikataulussa. Tilat ovat valoisat, siistit ja toimivat. Asiakas pystyy tarjoamaan kohtuuhintaista majoitusta kun remontti ei niellyt suuria summia.